🗑️ Trenutno i trajno brisanje podataka

Brisanje naloga i svih tvojih podataka

U skladu sa standardima bezbednosti podataka Google Play-a i App Store-a

⚡ 1. Jednim dodirom u Aplikaciji

Nalozi su anonimni. Ne moraš da popunjavaš obrazac ni da čekaš danima da bi obrisao/la nalog i podatke:

Šta se briše: tvoj nalog, broj članstva, celo stanje srebra, ranija gatanja, svaka otpremljena fotografija šolje/tarota i tvoja ćaskanja zatvaraju se odmah i trajno brišu najkasnije u roku od 30 dana.

🧹 2. Delimično čišćenje bez brisanja naloga

📬 3. Zahtev za brisanje imejlom

Ako je Aplikacija deinstalirana ili nemaš pristup uređaju, piši nam sa svojim anonimnim brojem članstva (npr. FAL-XXXX-XXXX):

Imejl za podršku i brisanje: [email protected]

Tvoji podaci se potpuno brišu iz naših baza u roku od 48 sati od prijema zahteva.